4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI: Navijači Partizana ovo nisu želeli da čuju

Objavljeno: 23.01.18 u 00:28

Pred Partizanom je izuzetno težak zadatak.

Košarkaši Zadra poraženi su na svom parketu od Mornara u meču 17. kola ABA lige 93:77, čime je crnogorski tim napravio važan korak ka plasmanu u plej-of.

Ekipa iz Bara je već u prvoj četvrtini stigla do prednosti od deset poena (22:12). Uspeo je Zadar da se vrati, smanji na pet poena minusa, ali ne i da preokrene, pa je do kraja poluvremena Mornar razliku povećao na 20 poena (51:31).

Do kraja meča sve što su domaći košarkaši uspeli jeste da priđu na minus od devet poena u jednom momentu, ali je taj „nalet“ lako odbijen, pa je Mornar pet kola pre kraja ostao sa pobedom više u odnosu na Partizan. Kako Barani imaju i bolji međusobni skor, čini se da je pred Partizanom nemoguća misija da preskoči ekipu iz Crne Gore, pogotovo ako se u obzir uzme to da ih do kraja očekuju dueli sa Budućnosti, Cedevitom, kao i večiti derbi, koji je na programu već narednog ponedeljka.

 

ABA LIGA, 17. KOLO

PETAK

FMP – Igokea 95:73

SUBOTA

Cedevita – Mega Bemaks 75:73

Partizan – Cibona 80:69

NEDELJA

Budućnost – Olimpija 88:66

PONEDELJAK

MZT – Crvena zvezda 58:92

Zadar – Mornar 77:93

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

4 Komentara

  1. Ne znam čemu dva Amera u finišu Aba lige kad je već sve izgubljeno ? Nema logike da se daju pare za skupe strance a šansa samo teoretska .

    0
    0
    Odgovori
  2. zasto su ovo lose vesti za partizan … ??? partizan sa ovom igrom i kvalitetom igraca … nije zasluzio da igra F-4 da bi igrao … svakoj ekipi koja bude bila 4-tvra treba cestitati i pozeleti joj srecu u finalnim borbama … u odnosu na isprojektovane i skupe ekipe od strane drzava-vlada … za nase uslove. ovo je sadasnja realnost regionalne kosarke … baranima jos jednom svaka cast, puno sportske srece u daljim borbama jer su bolji …

    0
    0
    Odgovori
  3. Mornar je sigurno četvrti, dovoljno će mu biti da u preostalih 5 kola pobedi MZT i Igokeu , što je realno, jer Partizan ima do kraja izvesno je dva poraza ( Zvezda i Cedevita) ,a dočekuje i Budućnost.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter