0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KAPITEN OTKRIO: Veličković objasnio buku iz svlačionice nakon pobede nad Cibonom

Objavljeno: 21.01.18 u 21:29

Veliki korak ka plej-ofu su crno-beli napravili trijumfom u klasiku.

Cibona je poražena drugi put ove sezone i to u momentu kada se vode glavne bitke za završnicu.

Sem kapitenske uloge, Novica Veličković dosta utiče na igru crno-belih u ovoj sezoni. I sinoć je svojom dobrom igrom trasirao put ka bitnoj pobedi. Ali kako je izjavio, ne prija mu euforija koja se stvara jer je Partizan blizu plej-ofa.

– Sigurno da je dobro, da je lepo, da se oseća neka pozitiva. Vezali smo tri trijumfa. To je veoma bitno za samopouzdanje. Bila je to mučna utakmica, dugo smo se mučili, ali što me raduje, na kraju smo pobedili. Pokazali smo da možemo da iznesemo i takav meč, kada nije sve lepršavo. Najbitnije je što smo dobili utakmicu u kojoj nismo igrali odlično. Ne volim tu euforiju, niti bilo šta takvo. Cibona je ekipa iz sredine tabele, iskusni su, dobro čitaju razne situacije. Tu će svima praviti probleme. Protiv nas su pogodili šuteve kakve nisu pogađali u prethodnim utakmicama, rekao je Veličković.

Posle pobede nad Cibonom, mogli su se čuti raspoloženi košarkaši crno-belih u svlačionici i velika buka koja dopire iz tog prostora, ali razlog za to nije bila samo pobeda kako je otkrio Novica Veličković:

– Jeli smo tortu. Bio je Vanji Marinkoviću rođendan pre deset dana, pa ju je naš prijatelj, koji je tu uz nas uvek, doneo da ga iznenadi. Malo smo se zezali.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter