0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

PONOVO IZNENADILI: Veliki NBA potencijal pojačao Igokeu, stigla i zamena za Malkoma Lija! (FOTO)

Objavljeno: 20.01.18 u 17:30

Ove sezone tim iz Alkesandrovca je u nekoliko navrata iznenadio bombastičnim potpisima, igrača sa druge strane Atlantika.

Mnoge su se iznenadili kada je krajem prošle jeseni Igokea potpisala nekadašnjeg osvajača NBA prstena, Dorela Rajta a nakon njegovog odlaska u redove Bamberg stigao je i Malkom Li, koji je sada takođe završio u Nemačkoj, u ekipi Tibingema.

Ipak u sam smiraj prelaznog roka na Jandranu, tim iz Aleksandrovca je aktivirao još jednu bombu u vidu Bilija Prestona (21), koji važi za potencijal NBA kalibra.

Preston, koji je pohađao “Oak Hil” srednju školu odakle je otišao na  Univerzitet Kanzas, igra na poziciji krilnog centra a u redovima ekipa Dragana Bajića trebao bi da ostane do kraja sezone.

O talentu mladog Amerikanca dosta dgovori i to što je bio učesnik McDonalds All Star utakmice, koja okuplja najveće talente, a ove godine izaći će i na NBA draft.

Takođe Igokea je angažovala i zamenu za Mlakoma Lija, u vidu Kejtina Rajnharta (25) koji je do sada nastupao za litvansku Džukiju, koja mu je prvi klub u profesionalnoj karijeri od završetka Univerziteta Market.

U prvenstvu Litvanije, Rajnhart je prosečno beležio 13,1 poen i beležio 3,4 skoka, a u redovima tima iz Republike Srpske očekuju da tako nastavi i nadalje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter