Crvena zvezda je pretrpela još jedan poraz u Evroligi, a ovoga puta je bolji bio Himki – 79:70.

Povezane vesti

Za rusku ekipu trenutno nastupa bivši reprezentativac Srbije Stefan Marković kojem je priređen ‘specijalan doček’.

U dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ su se prilikom pomena imena srpskog košarkaša mogla čuti negodovanja i zvižduci, kao i nekoliko puta tokom utakmice dok je Stefan Marković imao loptu u posedu. On je na parketu proveo nešto manje od 24 minuta i u pobedi svog tima učestvovao sa sedam poena i šest asistencija. Marković je posle utakmice prokomentarisao ponašanje navijača kao nešto što nije bilo neočekivano:

– Ma, dobro. To je normalno, ne postavlja se pitanje. Neće sigurno da navijaju za mene, igram za protivnički klub. Normalno je da mi zvižde. Većina navijača voli da igra u tim uslovima, bolje je to nego prazne tribine. Ja sam uživao. Pokazao sam svoje lice, borio se za klub za koji igram i to je to. Niti se ljutim niti bilo šta, poručio je Srbin, a potom i prokomentarisao utakmicu:

– Znali smo šta nas čeka, prelep je ambijent. Uvek je lepo igrati u takvoj atmosferi. Ovde dođeš i uživaš košarkaški, ne igra se pred praznim tribinama. Nismo se predali kad su otišli na 10 razlike. Oni obično u tim momentima prelome meč i odu i na +20, ali nismo se dali. Uspeli smo ono što u prethodnim utakmicama nismo – da se vratimo u meč. Pokazali smo drugačije lice.