Predsednik Partizana Ostoja Mijailović istakao je da ne voli Crvenu zvezdu i da ne želi da bude funkcioner crno-belih, kakav je Nebojša Čović kod ‘večitog rivala’.

Povezane vesti

Prvi čovek ‘parnog valjka’ bio je gost redakcije ‘Espresa’ gde je jedno od pitanja bilo kada će crno-beli ponovo igrati Evroligu.

– Sledeće godine – krtako je odgovorio Mijailović.

Posebno zanimljivo je bilo kada je Ostoja Mijailović govorio o Zvezdi, evo i šta radi kada igraju ‘komšije’.

– Zvezdu ne volim. Kad Zvezda igra, ja televiziju ne gledam. Kao što Čović ne voli Partizan. Niko ne može da me natera da ih volim – jasan je bio Mijailović i dodao da nikada ne bi vodio svoj klub kako to radi Nebojša Čović.

– Ne želim da vodim Partizan na način na koji Čović vodi Zvezdu. Ne želim da budem apsolutista, da se sve vrti oko mene. Sve treba da se vrti oko sistema. Slažem se da glava kuće mora da se pita, ali i struka mora da se pita. Marketing za marketing, finansije za finansije. Čović je, doduše, pokazao da zna da vodi Zvezdu, pokazao je rezultate i on ju je doveo u položaj u kom nikad nije bila. Ali, nije je on doveo tu jer je neki preveliki umetnik, nego samo što je Partizan mnogo pao.

Ceo intervju sa Ostojom Mijailovićem možete da pročitate na portalu ‘Espreso’.