0
AdmiralBet ABA Liga

IZBOR JE PAO: Još jedan Amerikanac u Partizanu, zamena za Patrika Milera stiže iz Arisa! (VIDEO)

Objavljeno: 13.01.18 u 13:35

Odlazak Patrika Milera u Gazijantep je gotova stvar, a Partizan je paralelno sa tim transferom tražio i pronašao njegovu zamenu.

Za Partizan je bilo bitno da munjevito brzo reaguje i nadomesti veliku rupu koja će nastati već sutra kada Patrik Miler bide izostao iz utakmice protiv Igokee u Laktašima.

To su crno-beli uspeli i prema informacijama portala „Basketball sphere“, pronašli igrača vrlo sličnih karakteristika, Kvinsija Vona, doskorašnjeg košarkaša Arisa iz Soluna.

Von ima 27 godina, visok je 191 centimetar i igra na pozicijama ‘jedan’ i ‘dva’, dakle, isto kao i Miler. Iako je sezonu počeo u Arisu, raskinuli su saradnju pre dva meseca i trenutno je bez kluba, što je olakšavajuća okolnost zbog realizacije potpisa.

Dok je igrao za grčki tim prosečno je beležio devet poena, 2,7 skoka i 1,8 asistencije po meču.

U svojoj karijeri je još igrao za Fortitudo iz Italije, Ramat Gan i Nahariju iz Izraela, Antverpen iz Belgije, Asvel iz Francuske i Fraport Skajlajnerse iz Nemačke.

(Izvor: youtube / IGEH)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter