0
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘GLAVOBOLJE’ ZA DULETA: Bez najboljeg igrača kada se bude odlučivalo?

Objavljeno: 11.01.18 u 20:00

Loše vesti stižu ‘preko bare’ za navijače košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine koja se bori za Svetsko prvenstvo 2019. godine u Kini.

Kapiten BIH neće duži vremenski period na teren. Ipak, ovo je daleko lošija vest za Milvoki Bakse, no za Bosnu i Herceovinu. Naime, Mirza Teletović, koji je ove sezone odigrao svega deset mečeva, neće se sigurno oporaviti do kraja ligaškog dela sezone, a najverovatnije ni posle toga. Krilo Baksa moralo je na operaciju hrskavice kolena.

FOTO: TWITTER

To je loša vest iz za selektora BIH Duška Vujoševića koji se nadao da će kao i većina selektora u junu i julu moći da računa na NBA igrače, Jusufa Nurkića i Mirzu Teletovića. Sada je sigurno da se igrač Milvoki Baksa tokom leta neće priključiti nacionalnom timu, već pokušati da se oporavi za novu sezonu u najjačoj ligi sveta.

Podsetimo, BIH se nalazi u veoma teškoj grupi u kvalfikacijama za Svetsko prvenstvo sa selekcijama Rusije, Francuske i Belgije. Do sada ima jednu pobedu i poraz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter