3
Košarka

FOTO: STARSPORT

IZNENADA: Partizan ostaje bez jednog od najboljih igrača, ali će dobiti solidno obeštećenje?

Objavljeno: 09.01.18 u 16:11

Na adresu kluba iz Humske stigla je ponuda iz Turske za plejmejkera Patrika Milera i crno-beli su spremni da je prihvate.

Partizan je godina dovodio kvalitetne strance, ali nikada nije uspevao da ih ‘naplati’. I ne samo to, već su mnogi pravili velike probleme zbog zaduženja prema njima, pa smo gledali blokade BAT-a i zabrane dovođenja novih igrača.

Ovog puta sa Patrikom Milerom moglo bi da bude drugačije i mogao bi da postane prvi košarkaš za kog bi Partizan dobio obeštećenje još od 2014. godine i odlaska Bogdana Bogdanovića u Fenerbahče.

Jedan od najboljih igrača ‘parnog valjka’ ove sezone je dobio ponudu Gazijantepa, prenose ‘Novosti’, i crno-beli su voljni da ga puste.

U pitanju je ‘pojačana’ ponuda za plejmejkera zbog koje bi oba kluba, ali i igrač profitirali. Jer, Miler nije doveden za veliki novac, ali bi mogli da ozbiljno zarade u slučaju realizacije ovog transfera.

Igrač bi dobio značajno veću (i sigurniju) platu, a Gazijantep igrača kog već neko vreme ‘merka’.

Podsetimo, Miler ima ugovor na dve godine sa crno-belima.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. Pa dovedite hečera…on ionako igra na istoj poziciji a nije zaluđen sa instagramom kao semjuels i možda ne traži puno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter