1
Košarka

FOTO: STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ POSLE PORAZA OD BUDUĆNOSTI: Ni sekund kako je bilo potrebno…

Objavljeno: 08.01.18 u 20:00

Nakon pobede u Železniku, košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Budućnosti i u Podgorici, čime su domaći košarkaši napravili veliki korak ka prvom mestu na tabeli.

Trener crveno-belih je na početku konferencije za medije posle meča prokomentarisao izvesno drugo mesto na tabeli ABA lige:

Da li smo izgubili poziciju broj jedan? Da li nam predstoji borba za mesto broj dva? Ima još mnogo da se igra, sve je u opticaju, rekao je Alimpijević na početku.

Budućnost je sjajno šutirala za tri poena, čak 16 od 23 pokušaja je ušlo u koš, pa je trener gostiju istakao da je trijumf zaslužen:

Zaslužena pobeda Budućnosti. Nismo odigrali ni sekund onako kako treba. Košarka ne može da se zaboravi, ali može da se izgubi. Pali smo na motivacionom planu. Nismo imali agresivnost, nismo imali želju. Brzo smo ulazili u bonus i ostavljali otvoren prostor za šut. Međutim, pitanje je da li smo zaista bili toliko agresivni za toliki broj faulova, ali…, zaključio je Alimpijević.

0
0

1 Komentara

  1. Zvezda nije odigrala loše, ali Budućnost je pogađala nestvarno. Ako neko zna koji je tim u zvaničnoj utakmici postigao 16 od 23 trojki neka objavi !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter