0
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

BIVŠI NBA IGRAČ OTKRIO: Pušio sam marihuanu tokom cele karijere i nisam propuštao utakmice

Objavljeno: 05.01.18 u 15:57

Stiven Džekson je u intervjuu za ‘TMZ sport’ otkrio neke stvari iz svoje karijere koje do sada nije iznosio javno.

Pre skoro četiri godine je Džekson završio svoje aktivno bavljenje košarkom, a sada je otkrio šta ga je to kroz 16 godina dugu karijeru pratilo.

Reč je o marihuani. Šampion NBA lige iz 2003. godine sa San Antoniom je američkim medijima otvoreno pričao o marihuani i tome kako mu ona nije štetila tokom igranja u NBA, već pomagala.

– Naravno da sam pušio marihuanu. Pušio sam tokom cele karijere. A mislim da sam imao paklenu karijeru, uopšte nisam propuštao utakmice. Ne mogu da kažem da mi je to pomagalo u igri, ali jeste da se opustim kada osetim umor. NBA liga ima paklen tempo, stigne vas umor. Pre utakmice niko ne puši, NBA liga je ozbiljno takmičenje i ne možete igrati na visokom nivou ako ste napušeni. Ali posle utakmice, zašto da ne, kazao je Džekson.

Sem šampionskog prstena koji je osvojio igrajući za Sparse, Stiven Džekson je još nosio dresove Nju Džersi Netsa, Atlante, Indijane, Golden Stejta, Šarlota, Milvokija i Klipersa u NBA ligi.

(Izvor: YOuTube/TMZSports)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter