1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ: Heroji su tim i familija na terenu!

Objavljeno: 05.01.18 u 22:17

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević pohvalio je svoje igrače jer su, kako je rekao, pobedili jednu od najčvršćih timova u Evropi.

Crvena zvezda pobedila je večeras u Beogradu Žalgiris sa 77:65 u Evroligi i prekinula niz litvanskog tima od pet uzastopnih pobeda.

– Pobedili smo jedan od najčvršćih timova u Evroligi, koji je celu sezonu odigrao na vrhunskom nivou. Mi smo se za to dobro spremili. Najbitniji detalj koji se ne vidi u statistici je taj što je moj tim na terenu disao kao jedan i to me posebno raduje – rekao je Alimpijević posle utakmice.

– Početna petorka je igrala vrlo čvrsto i uspela je da svede broj poena njihovim najboljim šuterima. Pobeda je utoliko veća jer sa nama nije bio Dobrić, dok je Džejms Feldin igrao rovit i pre utakmice nije imao pravi trening – dodao je trener crveno-belih.

Iako se Dejan Davidovac nametnuo kao junak večerašnje pobede minujaturom u poslednjoj deonici, Alimpijević je istakao da je pravi heroj pobede – tim.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter