0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ PRED OLIMPIJU: Agresivna odbrana i mirna ruka recept za pobedu

Objavljeno: 04.01.18 u 12:38

Ekipa Mega Bemaksa sutra igra prvu utakmicu u 2018. godini, na megdan ide Olimpiji.

Povodom toga, danas je pred novinare stao Dejan Milojević koji je govorio o očekivanjima pred put u Ljubljanu.

– U petak nas očekuje prvi meč u novoj godini protiv Olimpije u Ljubljani. Igramo protiv vrlo kvalitetnog protivnika. Porazi u neizvesnim završnicama u nekim prethodnim mečevima uticali su na našu mladu ekipu, ali verujem da ćemo nastaviti da rastemo i da će u skladu s time doći i pobede. Dobro radimo na treninzima i verujem da ćemo uz agresivnu odbranu tokom celog meča i mirnu ruku i glavu kada se meč prelama, uspeti da dođemo u priliku da zabeležimo trijumf i tako popravimo naš plasman na tabeli, rekao je Milojević.

O očekivanjima pred slovenački tim govorio je i gruzijski centar Goga Bitadze koji ima sve veću ulogu u timu Dejana Milojevića.

– Znamo kvalitete Olimpije, ali smo svesni i naših prednosti. Na nama je da damo sve od sebe, a to podrazumeva pre svega agresivnu odbranu i puno energije na terenu. Ukoliko uspemo da uvedemo Olimpiju u naš ritam na utakmici, verujem ćemo imati dobru šansu da slavimo na teškom gostovanju i tako na pravi način započnemo novu godinu, kazao je Bitadze.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter