0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA DOVODI AKROBATE: Protiv Žalgirisa stižu svetski poznati gosti u ‘Pionir’

Objavljeno: 04.01.18 u 21:27

Zvezda je za sutrašnju utakmicu protiv Žalgirisa spremila malo iznenađenje za sve navijače tokom pauze u poluvremenu.

Imaju navijači Crvene zvezde tokom ove sezone često priliku da gledaju atrakcije na utakmicama svojih ljubimaca, a protiv Žalgirisa će na delu videti i profesionalce u tom poslu.

Zvezda će na utakmici sa Žalgirisom u 16. kolu Evrolige ugostiti jednu od najvećih svetskih akrobatskih atrakcija, ekipu Lords of Gravity.

U produkciji tima Urban Sports Brothers (USB) iz Niša, mađarska putujuća atrakcija prirediće nezaboravan basket šou svim navijačima koji će doći u halu ‘Aleksandar Nikolić’ da podrže crveno-bele.

Tim Lords of Gravity iz Mađarske godinama unazad zabavlja publiku na najvećim košarkaškim utakmicama, od NBA live turneje po Evropi, preko Ol-star mečeva u najjačim evropskim ligama, do utakmica Eurobasketa.

Uz neverovatne tačke koje se graniče gotovo sa nemogućim, ova dunk šou grupa je i svetski rekorder po dužini košarkaškog zakucavanja, zahvaljujući tački koju su izveli na NBA Europe Live turneji Dalas Maveriksa u Berlinu 2012. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter