2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NESLAVAN KRAJ GODINE: Evo šta Čanka naviše brine nakon novog poraza Partizana

Objavljeno: 30.12.17 u 23:19

Crno-beli su neslavno završili 2017. godinu, porazom na gostovanju ekipi FMP-a rezultatom 83:71.

Ovo je Partizanu bio četvrti uzastipni poraz u svim takmičenjima, a 13. na poslednjih 19. utakmica što ih je dovelo u prilično lošu situaciju pred početak nove godine.

-Presudilo je opet to što mi, kada iz prednosti uđemo u fazu gde je rezultat nepovoljan za nas, pokušavamo da se vadimo brzim napadima, stihijskim, a ne odbranom. Ispadamo iz svih principa i odbrane i napada i to onda rezultira katastrofalnim drugim poluvremenom. Neke stvari se ponavljaju što je zabrinjavajuće, nema nikakvog pomaka i treba svi da sednemo i vidimo šta i kako dalje-, rekao je trener Partizana, Nenad Čanak, posle poraza u Železniku od FMP-a.

Sličan komentar je imao i najefikasniji pojedinac večerašnjeg meča, iz redova Partizana, Mihajlo Andrić.

-Mislim da smo katastrofalno otvorili treću četvrtinu. Do bonusa smo igrali bez agresije i dozvolili im više skokova u napadu. Neke stvari nam se ponavljaju iz utakmice u utakmicu-, krotko je prokomentarisao Andrić.

0
0

2 Komentara

  1. Rešenje je da istupite iz lige i da igrate samo prijateljske mečeve sa MZT-om, da povratite samopouzdanje. A tako ste bili euforični posle pobede nad najslabijim timom u ligi. Šteta što nema MZT-2 da imate još koga da i vi pobedite, bili bi ste jako srećni.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter