0
Košarka

FOTO:STARSPORT

PUN SAMOPOUZDANJA: Musli kod Trinkijerija igra kao preporođen

Objavljeno: 26.12.17 u 22:35

Srpski centar od dolaska u Nemačku pruža odlične partije, a zapažen je bio i večeras u pobedi Bamberga nad Miteldojčerom od 103:66.

Dejan Musli je na ovoj utakmici bio jedan od najboljih igrača na terenu, ubacivši 16 poena uz osam skokova i četiri asistencije za 25 minuta na terenu.

Ovo je nova u nizu sjajnih partija nekadašnjeg centra Partizana od odlaska iz Unikahe, gde je bio u nemilosti trenera Đoana Plaze.

Jedini efikasniji od potencijalnog srpskog reprezentativca u redovima Bamberga bio je Luka Štajger sa 21 poenom, dok je Riki Hikmen dodao 14. Naš drugi košarkaš u redovima nemačkog šampiona, Luka Mitrović, nije nastupio ni na ovom meču zbog povrede.

Na ovom susretu zapažen je bio još jedan Srbin, Đorđe Drenovac, koji je meč završio sa 10 poena a efikasniji je bio Lamont Džouns sa 15.

Ovim trijumfom Bamberg se zadržao na trećoj poziciji na tabeli sa skorom od 10 pobeda i pet poraza, dok Miterdojčer nakon 15 kola ima svega pet pobeda, pa zauzima 13. mesto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter