0
Evroliga

ZNAJU ‘ZELENI’ ŠTA IH ČEKA: Paskvala posebno brine jedan segmenat u kome Zvezda dominira

Objavljeno: 20.12.17 u 18:00

Košarkaše Panatinaikosa sutra očekuje gostovanje Crvenoj zvezdi, koja nakon ubedljivog poraza od Fenerbahčea želi da se vrati na pobednički kolosek.

Atinjani ove sezone pružaju sjajne partije u Evroligi, gde su u poslednjih osam utakmica ostvarili sedam pobeda. Tako žele da nastave i u hali „Aleksandar Nikolić“, gde ih čeka tim Dušana Alimpijevića, koji se uprkos ubedljivom porazu u Istanbulu nalazi u usponu forme.

-Igraju skoro 20 minuta sa dva visoka igrača koja mogu da šutiraju za tri poena. Igrati u toj dvorani je uvek teško. Uvek imaju visok duh kada su utakmice u pitanju. Mislim da su u vrhu lige kada je ofanzivni skok u pitanju.

Trener uvek razmišlja o narednoj utakmici, tako da trenutno razmišljam samo o Zvezdi- rekao je pred sutrašnje gostovanje, trener Panatinaikosa Ćavi Paskval.

Sličnoj je mišljenja i Jan Vujukas, koji ističe da on i saigrači ne smeju da dopuste da ih ponese atmosfera u hali.

-Dolazimo iz dobre povede nad Makabijem. Zvezda je izgubila od Fenera, tako da će sada oni probati da iskoriste činjenicu da igraju kod kuće, da to pretvore u svoju prednost. Moramo da probamo da se odmorimo, i da ne dopustimo da atmosfera utiče previše na nas i da se fokusiramo na samu utakmicu- rekao je centar Atinjana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter