0
Evroliga

RIVERS PRED ZVEZDU: U Beogradu nas očekuje nešto sa čime se ne susrećemo često

Objavljeno: 20.12.17 u 16:17

Košarkaši Panatinaikosa gostovaće u četvrtak Crvenoj zvezdi, u okviru 14. kola Evrolige.

„Zeleni“ iz Atine nalaze se u sjajnoj seriji, pošto su u poslednjih osam utakmica najelitnijeg evropskog takmičenja zabeležili sedam pobeda.

Ipak u dvorani „Aleksadna Nikolić“ im neće biti nimalo lako da nastave sa pobedničkom serijom, tim pre što će na meču protiv srpskog šampiona nastupiti bez Nika Kalatesa i Nikosa Papasa.
Da je u Beogradu izuzetno teško igrati svestan je i jedan od najboljih igrača Atinjana, Kej Si Rivers, koji ističe da će se on i saigrači susresti sa nečim novim.

-Duel sa Crvenom zvezdom će za nas biti nešto novo. Neprijateljsko okruženje, vrlo teška atmosfera. Malo čudno, jer uglavnom mi imamo podršku navijača. Moraćemo da budemo tim, kao protiv Makabija. Ako želimo da pobedimo- istakao je američki „snajper“.

Rivers veruje da tim može da nadoknadi izostanak dvojice vrlo bitnih igrača i nastavi svoj put ka plej-ofu.

-Dobro smo pozicionirani. Imali smo jedan neplanirani poraz protiv vrlo dobrog tima kakav je Žalgiris. U većini slučajeva smo igrali dobro. Postoje detalji na kojima bismo mogli da radimo. U poslednjem meču protiv Makabija smo bili vrlo samouvereni . Imamo u timu momke koji zaslužuju šansu. Imali smo mnogo timskih asistencija i odradili ono što uglavnom radi Nik Kalates- rekao je bek grčkog šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter