4
Evrokup

FOTO: STARSPORT

REAKCIJE GROBARA : Nekoliko dana nije dovoljno za velike promene, Čanka čekaju Tantalove muke (FOTO)

Objavljeno: 19.12.17 u 22:22

Košarkaši Partizana nesrećno su poraženi od Limoža u utakmici 9. kola Evrokupa, rezultatom 101:98, na trenerskom debiju Nenada Čanka u Evropi.

Crno-beli su nakon odličnom prvog poluvremena u nastavku pali u igri, ali su se u samom finišu vratili i da nije bilo nesrećnog promašaja Milera verovatno bi slavlili prvu pobedu u na domaćem terenu u Evropi.

Ipak i najveći deo najvijača crno-belih je svestan da za svega nekoliko dana, koliko je Čanak u klubu, nisu dovoljni za neke epohalne promene ali svi stoje uz novog trenera.

 

0
0

4 Komentara

  1. Panteri, na kojoj ste adresi ove sezone? Samo da znate, KK Partizan je nije menjao. Ni adresu ni ime kluba, ni gospodara!

    0
    0
    Odgovori
  2. Vaša najveća zabluda je ako mislite da će te sa Čankom bolje proći nego sa Mutom . Jedino kad bi svaki meč bio sa MZT-om !

    0
    0
    Odgovori
  3. On je provereni stručnjak, sve će on to lako rešiti, samo neće protivnici da se sklanjaju da bi oni mogli pobeđivati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter