0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PRED DOLAZAK ZVEZDE U ISTANBUL: Žoc o kalendaru, Veseli o Peri Antiću…

Objavljeno: 18.12.17 u 19:22

Košarkaši Fenerbahčea i Crvene zvezde sastaće se sutra u Istanbulu u okviru 13. kola Evrolige.

Neće Crvenoj zvezdi biti lako na terenu šampiona Evrope, ali neće ni Fenerbahčeu, koji takođe muku muči sa zgusnutim kalendarom i to je istakao trener ‘kanarinaca’ Željko Obradović.

– Za sve ekipe u Evroligi, kalendar je težak. Moramo da budemo spremni za Zvezdu koja u poslednje vreme igra veoma dobro. Dolaze nam, posle tri odlične utakmice, posebno poslednje protiv Valensije i Mornara u ABA ligi. Kao i uvek, moramo da budemo koncentrisani i da pokušamo da odigramo najbolju moguću utakmicu – rekao je Obradović za sajt Evrolige.

I centar Fenera Jan Veseli, inače takođe bivši igrač Partizana, govorio je pohvalno o Zvezdi i raduje se ponovnom susretu sa bivšim saigračem Perom Antićem.

– Biće to veoma teška utakmica za nas. Zvezda igra sjajno u poslednjih nekoliko susreta, posebno u gostima. Moramo da budemo spremni za to. Drago mi je što ću ponovo videti svog prijatelja i nekadašnjeg saigrača Peru Antića – jasan je Veseli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter