8
Košarka

FOTO: STARSPORT

VANJA SE PRISETIO TITULE: Bogdan je Zvezdi radio šta je hteo… (VIDEO)

Objavljeno: 17.12.17 u 15:12

Košarkaš Partizana Vanja Marinković u intervjuu za sajt Evrokupa govorio je o različitim temama, a najzanimljiviji je deo vezan za poslednju šampionsku titulu Partizana.

Kada se tokom intervjua dotakao čuvene plej-of serije i preokreta Partizana, nošenog Bogdanom Bogdanovićem koji je u četiri utakmice ubacio 123 poena ‘večitom’ rivalu, Marinković je u dve kratke rečenice rekao mnogo.

– Da li bi trebalo da pomenem da smo tada osvojili titulu. Radio je sve šta je hteo – rekao je Marinković.

– Imao sam privilegiju da treniram sa velikim igračima. Kada imate 16 ili 17 godina i pokušavate da date koš, a čuva vas Dragan Milosavljević… Verujte mi, nije uopšte lako. Svaki trening sa njima je bila nova lekcija – istakao je Marinković.

(Izvor: youtube / underPARTIZAN)

– Sada imam samo 20 godina, ali osećam veliku odgovornost, pošto mi je ovo četvrta sezona u klubu. Vidim da mi igrači i treneri veruju, tako da se trudim da opravdam sve to. Igram dobro, koliko i moj tim. Nekada statistika ne pokazuje realno stanje. Mislim da mogu da igram mnogo bolje – rekao je Vanja.

Na kraju je rekao rečenicu koja prija srcu mnogim navijačima Partizana.

– Mislim da ću biti objektivan kada kažem da za mnoge ljude Partizan predstavlja sinonim za jugoslovensku košarku. Mislim da je važno za sve, da Partizan bude jak – istakao je Marinković.

0
0

8 Komentara

  1. to u nizu traje: KICANOVIC, DALIPAGIG, … DO BOGDANOVICA … to traje, ni manje ni vise bezmalo 50 godina. bogdanovic je to sa posebnim apetitom radio, kao niko pre njega … nadam se, da sad svi razumete te ljude sa malog kalemegdana preko lj. bogdana do beogradskog predgradja zeleznika … sa posebnim osvrtom na bivseg kosarkasa u pokusaju … da ga (NE)imenujemo … bas u tom kk partizanu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ostalo vam je da živite od uspomena ! Prohujalo brale,sad samo možete patiti gledajući kako igraju komšije i prisećati se nekih dobrih vremena-kao pravi penzioneri.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sinonim za Yu.KOSARKU.??????Titule se te sto govore o necemu,a prva je 70 tih.god. i jos 3 do 90 tih.Grube greske sinko,a gde su Cibona,Zvezda,Jugoplastik,Zadar……svi sa vise titula od.tvog partizana.E onda su dosle devedesete tuzne i nesretne fobicne…..gdje se na principim gepeka,pritisk i premlacivanja rodila lazna „institucija“…koja je sad tu gde joj je i mesto I tu ce jos dugo da ziviii.Bog sve vidi.

    0
    0
    Odgovori
    • Ma vi ste stvarno sila,pogotovo od kada vas je preuzeo doktor ekonomije sa zavrsenim fakultetom u Silerovoj!Od tada ste stvarno mnogo jaki,do kada,videcemo a verujem da vas je strah jer ce to ubrzo sve da stane i onih 16 miliona duga,sakrivenih u fioku ce ponovo da isplivaju!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter