0
Košarka

FOTO: STARSPORT

DUVAJU NEKI NOVI VETROVI: Da li će se i Saletu Đorđeviću neko javiti?

Objavljeno: 15.12.17 u 14:06

Prvi prozori kada je reč o kvlafikacijama za Svetsko prvenstvo su odigrani, naredni slede u febraru, junu, julu i avgustu, izgleda sa nekim jačim sastavima.

U novembru su bukvalno igrali ‘B’ timovi, sa pojedinim igračima koji bi se možda i našli među 12 na velikom takmičenju. Nije bilo košarkaša iz NBA lige i Evrolige, ali bi to tokom letnjih prozora moglo da se pormeni. Naime, pojedini NBA igrači već najavljuju odaziv reprezentaciji tokom leta.

Nogu je izgleda povukla zvezda Njujork Niksa Letonac Kristaps Porzingis.

FOTO: STARSPORT

– Prošlo leto sam proveo sjajno sa reprezentacijom i sada bih voleo da ponovim to. Želim da igram i pomognem saigračima da se Letonija plasira na Svetsko prvenstvo 2018. godine. To bi bilo sjajno za moju zemlju, daću sve od sebe da se kvalifikujemo i odemo u Kinu na najveće svetsko takmičenje – rekao je Porzingis.

Da li će sada i naši NBA igrači povući nogu, te se selekotru Aleksandru Đorđeviću odazvati Miloš Teodosić, Nikola Jokić, Boban Marjanović, Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter