0
Evroliga

SPORT NA TV: Košarkaški ‘El klasiko’ u Evroligi, ponovo na parketu Nikola Kalinić

Objavljeno: 14.12.17 u 08:50

Neće danas biti bogat sportski TV program na kanalima, a najviše će u centru pažnje biti košarka.

Posle dana u kom su oči kompletne fudbalske javnosti bile uprte u poslednji fudbalski meč u Srbiji ove godine i to 156. ‘večiti’ derbi, danas neće biti tako i centralni događaj odigraće se daleko od Beograda, u Madridu.

U okviru Evrolige sastaće se Real Madrid i Barselona, u tradicionalno vrlo zanimljivom ‘El klasiku’, koji ako ste ljubitelj košarke, ne bi trebalo da propustite.

Taj meč igra se sa početkom u 20:45h i to na prvom kanalu SportKluba.

Na istom mestu, dva sata ranije, od 18:45h počeće meč između Fenerbahčea i Žalgirisa koji će biti specifičan po tome jer bi na parket trebalo da se vrati srpski reprezentativac Nikola Kalinić.

Košarkaš Fenera je u prethodnih četiri meseca kuburio sa vrlo specifičnom povredom leđa, zbog koje je propustio Eurobasket u Istanbulu, a bila mu je čak ugrožena i karijera.

Sada se oporavio i večeras će, prema nekim navodima, Željko Obradović da mu pruži prve minute posle zaista dugog perioda.

Evo kompletne sportske TV ponude za četvrtak, 14. decembar:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter