0
Košarka

SJAJNE VESTI ZA LJUBITELJE KOŠARKE: Marina Maljković se vraća na mesto uspeha!

Objavljeno: 14.12.17 u 20:10

Maljkovićeva koja je početkom ove godine podnela ostavku na mesto selektora ženske košarkaške reprezentacije Srbije, trebala bi ponovo da preuzme našu nacionalnu selekciju.

Nakon što je pod njenim vođstvom naša ženska košarkaška reprezentacija ostvarila najveće uspehe u istoriji, osvojivši evropsko zlato 2015. godine, kao i olimpijsku bronzu godinu dana kasnije u Riju, srpsku sportsku javnost je počektom 2017. šokirala odluka Marine Maljković da napusti kormilo nacionalnog tima.

Ipak prema našim saznanjima, jedan od najboljih srpskih ženskih trenera bi trebala ponovo da se vrati na mesto uspeha i nastavi gde je stala sa „berbom“ medalja.

Maljkovićeva, koja trenutno obaljva ulogu trenera u turskom Galatasaraju, blizu je potpisa novog ugovora sa Košarkaškim savezom Srbije a na klupi bi zamenila Stevana Karadžića koji ju je na njoj i nasledio.

Posao bi trebalo da bude ozvaničen u narednim danima, a ugovor bi trebao da važi do 2020. godine.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter