0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

EVROKUP: Lokomotiva nastavila da pobeđuje, Cedevita izgubila od Andore

Objavljeno: 14.12.17 u 00:46

Sem duela Partizana i Bilbaa u Evrokupu, u toj grupi je odigrana još jedan utakmica danas.

Lokomotiva Kuban je rezultatom 77:68 porazila Lijetuvos Ritas.

Bled početak su imali Litvanci koji su u prvom poluvremenu ubacili samo 25 poena. To su iskoristili domaći igrači koji su na odmor otišli sa prednošću od 19 poena. Onda je Lijetuvos naglo zaigrao bolje i ubacio 29 poena u trećem kvartalu, više nego u prethodna dva ukupno, i došao do egala. Ipak, u finišu je Lokomotiva uspela da se odupre napadima litvanske ekipe i upiše novu pobedu.

Merdi Kolins je bio najbolji u ruskom timu sa 17 poena, dok je Elegar ubacio 11, a Kuale i Kulagin po 10. Na drugoj strani je Kris Kramer imao 21.

Cedevita ponovo nije iskoristila priliku da osigura plasman u narednu rundu Evrokupa, ali ima još dva kola da to učini. U osmoj rundi je bolja bila Andora koja je slavila sa 78:71 na svom parketu. Domaćin je zaigrao bolje od samog starta gde je ubacio 26 poena, dok hrvatski tim nikako nije uspevao da uđe u pravi ritam, pogotovo kada je reč o drugom poluvremenu.

Jaka Blažić je predvodio domaćina sa 15 poena, dok je isto toliko u timu Cedevite imao Vil Čeri.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter