0
Košarka

NBA: Bogdan je Sakramentov čovek od poverenja, Bobi odigrao utakmicu sezone! (VIDEO)

Objavljeno: 13.12.17 u 09:10

Bogdan Bogdanović i Boban Marjanović odigrali su prilično zapažene role u svojim klubovima u noći između utorka i srede.

Srbi su ljudi košarke i tu nema priče. Ako im pružiš priliku, pokazaće se u najboljem sjaju, a rivalu se crno-piše. Možda su baš zato Sakramento Kingsi igrali u crnoj opremi protiv Finiks Sansa, a poznato je da ta boja i te kako prija Bogdanu Bogdanoviću.

Srpski as još jednom je prikazao sjajnu partiju u dresu ‘kraljeva’ i iz utakmice u utakmicu raste hemija između njega i navijača. To je potvrdio i noćašnji meč.

Iako je meč počeo sa klupe, on je za 30 minuta ubacio 10 poena, podelio četiri asistencije i ostvario pet skokova, a najviše je kolone popunjavao u ključnim momentima, pri čemu bi trebalo dodati i trojku u poslednjoj deonici kojom je ‘slomio’ rivala.

Znaju u Sakramentu kakvog igrača imaju, zato mu daju šansu, a Srbin im to itekako vraća. I usput se sjajno zabavlja!

(Izvor: youtube / Zarychta Highlights)

Još bolju partiju noćas je pružio Boban Marjanović, koja posebno dobija na značaju jer se srpski centar ne nalazi u punom ritmu utakmica, i poznato je koliko ga ‘seče’ Sten van Gandi.

Noćas je dobio šansu i za 12 minuta na parketu ubacio je 14 poena, imao pet skokova i dve asistencije protiv Denver Nagetsa za koje ponovo nije igrao roviti Nikola Jokić.

Komentari o igri Marjanovića su uglavnom jednolični i mogu se opisati jednom rečju – ‘zver’!

(Izvor: youtube / Zarychta Highlights)

Nemanja Bjelica ponovo je bio van stroja u porazu Minesote od Filadelfije posle produžetka rezultatom 118:112, a trebalo bi istaći i rekord Lebrona Džejmsa koji je protiv Atlante ubacio 25 poena i imao 17 asistencija i time izjednačio rekord karijere kada su u pitanju dodavanja.

NBA, rezultati:

Njujork – LA Lejkers 113:109 – produžetak
Detroit – Denver 84:103
Klivlend – Atlanta 123:114
Bruklin – Vašington 103:98
Dalas – San Antonio 95:89
Minesota – Filadelfija 112:118 – produžetak
Sakramento – Feniks 99:92

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter