10
Košarka

STIGLA POTVRDA SAZNANJIMA HOTSPORTA: Zvezda dobija fantastično pojačanje! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.17 u 19:29

Košarkaši Crvene zvezde u nastavku sezone biće jači za jednog od najboljih košarkaša ABA lige.

Kako je ranije najavljeno na našem portalu, danas je i potvrđeno – Dilan Enis je novi košarkaš Crvene zvezde!

To je na svom Tviter nalogu potvrdio njegov menadžer Miško Ražnatović:

– Enis je odigrao odličnu utakmicu, postigao 11 poena i imao sedam asistencija protiv Igokee. To mu je bio poslednji meč za Megu. On karijeru nastavlja u srpskom evroligašu, Crvenoj zvezdi, napisao je Ražnatović.

Enis je u dosadašnjem toku sezone beležio 18,6 poena, uz 5,4 asistencije. Igrao je za koledže Rajs, Viljanovu i Oregon, a pokriva pozicije plejmejkera i beka.

(Youtube/TheDuckZone)

0
0

10 Komentara

  1. Ma dajte malo malom partizanu da Srbija ne bude glada,da mladost ostane da penzioneri dostojno zive….dajte i Sejdubi da jede da ne ode gladan iz puste zemlje Srbijije….Ima li ista ne moralnije i sramnije od navijaca partizana….Do groba zahvalan ocu svom na ljubavi i bojama koje zavoljeh.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kao što sam rekao za Enisa pre 7 dana da je provereno dalazi i da je dobio orman za opremu u Zvezdi, sada je provereno posle utakmice sa Budućnosti u Zvezdu dolazi i Odžo.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nerazumeh bas najbolje o cemu prica ovaj ANONIMUS jer mi se cini da je on izgubio kompas za vrednost zivota i rada i sta ZVEZDA ima sa tim. Zvezda je klub koji se bori da bude sto bolji predsednik. COVIC je pravi strucnjak da oseti sta je dobro i ne brkaj Babe i Zabe.

    0
    0
    Odgovori
  4. Pratim ga otkako je došao u Megu: Dobar je asistent, ne baš lake ruke pri šutu za 3 poena, ali je bolji od Radičevića.

    0
    0
    Odgovori
  5. to znaci: da nista nema od podizanja optuznice protuv covica … zvezda se gradi i podize na kopanju-prokopavanju beograd i Srbija … NAROD KOJI OSTADE SVE TO FINANSIRA … dok zvezda sve jaca i veca- raste, Srbija sve manja i siromasnija … ostase partijski drugovi i penzioneri a potentna i kvalitetna mladost ode u beli svet (sve nas je manje), mladjarija put pod noge … hleb da zaradi i da sebi ekzistenciju obezbedi … ovo … je jos jedna potvrda uspesnih patriota u Srbiji. neka im je sa srecom i ovo pojacanje … covic i misko ovim … pokazase da rapolazu sa 4 kluba … sve je njihovo …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter