0
AdmiralBet ABA Liga

VIL ČERI PRED PARTIZAN: Znam da imaju jednu od najluđih atmosfera u Evropi i da tamo padaju favoriti

Objavljeno: 08.12.17 u 18:31

Košarkaši Cedevite gostovaće u subotu u dvorani „Aleksandar Nikolić“ ekipi Partizana, u utakmici 11. kola ABA lige, a plejmejker Zagrepčana je izgleda dobro upoznat sa atmosferom koju pravi navijači crno-belih.

Nekadašnji košarkaš Klivlenda je pre nekoliko sezona povezivan sa Partizanom, kada je još tim predvodio Duško Vujošević, ali je umsto u Beogradu na kraju završio u Žalgirisu.

Vila Čerija  je životni put sada ipak odveo u „Piionir“, ali kao protivnika Partizana za koji, kako kaže, zna da ima „ludu publiku“ koja ekipi daje snagu da savlada i favorite.

-Biće teško, ali mi smo spremni. Ono što ja znam o njima je da je atmosfera tamo neverovatna. Imaju jednu od najluđih atmosfera u Evropi. Uz takvu publiku mogu nekad da pobede i favorite, a navijači im daju motiv da igraju agresivno. Imaju dva dobra beka koja dižu ritam i vole brzo da idu na koš. Ne smemo da dopustimo da publika ili sudije utiču na to kako igramo košarku., poručio je Čeri pred derbi utakmicu 11. kola.

Utakmica između Partizana i Cedevite na programu je u subotu od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter