0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PROBLEM KAD MU VREME NIJE: Jedan od najvažnijih košarkaša Partizana doživeo povredu na treningu! (FOTO)

Objavljeno: 08.12.17 u 11:13

Sinoćni trening trebalo je da donese dobitnu taktiku i rešenje za Cedevitu, a vrlo verovatno je oduzeo Muti Nikoliću važnu uzdanicu na parketu.

Partizan iovako ima puno problema ove sezone oko povreda i ‘hvatanja’ ritma u odbrani, koja dugo nije bila ovoliko šuplja, a na sve to nadovezala se nova kobna povreda.

Baš pred dolazak Cedevite u Beograd, povredu skočnog zgloba na sinoćnjem treningu zaradio je Vanja Marinković, šuter koji je pod velikim znakom pitanja za nastup u subotu od 19 časova, prenosi ‘Blic’.

Mladi as crno-belih će danas odraditi magnetnu rezonancu koja će dati mnogo jasnije stanje povrede i prognoze koliku pauzu ona iziskuje, ali je malo verovatno da će zaigrati protiv šampiona Hrvatske.

Partizan ima sedam poraza na psolednjih osam utakmica, a ukoliko bi serija potrajala u još jednom meču pred domaćom publikom, šanse za visok plasman bi sa skorom 5-6 bile dodatno umanjene.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter