0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN MILOJEVIĆ: Nismo u dobroj situaciji, očekujem reakciju mojih igrača

Objavljeno: 08.12.17 u 16:42

Košarkaše Mega Bemaksa u subotu očekuje vrlo nezgodno gostovanje ekipi Igokee, u okviru 11. kola ABA lige, u kome će pokušati da prekinu niz loših rezultata.

Porazom od Zadara u prošlom kolu tim iz Sremske Mitrovice je i treći meč za redom ostao bez bodova, a u poslednjih sedam utakmica trijumfovali su tek jednom.

Tako Mega nakon 10 kola zauzima pretposlednje mesto na tabeli, sa samo jednom pobedom više od „fenjeraša“ MZT-a. Trener Dejan Milojević i te kako je svestan ozbiljnosti situacije u kojoj se njegov tim nalazi, ali isto tako veruje da njegovi igrači imaju snage da se izdignu iznad nje.

-Nismo u dobroj situaciji, ali verujem da će naša mlada ekipa uspeti da pokaže reakciju i da odigra kvalitetan meč. Uz agresivnu igru u odbrani i više koncentracije u napadu, verujem da možemo da dođemo do povoljnog rezultata. Porazom protiv Zadra u prošlom kolu smo sebi zakomplikovali situaciju. Sada nas očekuje meč u Laktašima protiv Igokee koja je vrlo kvalitetna ekipa o čemu govore i njihove pobede protiv Budućnosti i Cedevite-, rekao je Milojević u najavi utakmice.

Košarkaš Mege, Zlatko Čančar rekao je da ekima mora da zaboravi loše izdanje iz meča sa Zadranima i svu svoju energiju usmere na narednog protivnika.

-Najbitnije je da utakmicu sa Zadrom što pre zaboravimo i spremimo se za Igokeu. Daćemo sve od sebe da popravimo utiske sa prošle utakmice. Uz 40 minuta kvalitetne odbrane i pametna rešenja u napadu, pogotovo u prelomnim trenucima, verujem da možemo da trijumfujemo u Laktašima i na taj način podignemo ekipu pred naredne duele-, rekao je Čančar.

Utakmica Igokea – Mega će se igrati u subotu od 17.00 u Laktašima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter