4
Evrokup

FOTO: STARSPORT

KRAH EVROPSKIH AMBICIJA: Šanse Partizana posle ovoga u Evropi su minimalne

Objavljeno: 05.12.17 u 21:50

Košarkaši Partizana praktično su izgubili sve šanse da prođu u narednu rundu Evrokupa, nakon što je, posle njihovog poraza od Lijetuvos Ritasa, Limož savladao Bilbao 86:74.

Nakon ove pobede, Francuzi imaju skor od tri pobede i četiri poraza, dve pobede više od Partizana, dok Bilbao ima takođe samo jedan trijumf.

Sjajno je Limož otvorio meč, stigao brzo do 16 poena prednosti, kojom je otišao i na poluvreme da bi Bilbao uspeo da se vrati u meč u trećoj deonici.

Ipak, poslednji deo meča doneo je veliku seriju Limoža i važan trijumf. 

Najefikasniji je bio Džoš Karter sa 16 poena, Hauard je ubacio 14, koliko i Konklin.

Mumbru je u timu Bilbaa ubacio 16, a Todorović sedam.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

4 Komentara

  1. Zar ste imali šansu-da teoretski,možda ? Crkni magarče dok trava ne poraste, živite u nadi,ali……,vozovi prolaze .Zar ne vidite da ste propali ?

    0
    0
    Odgovori
  2. Nista nije izgubljeno,imamo Bilbao I Limoz kuci,sa dve pobede (sto nije nemoguce) bili bi izjednaceni sa Limozom pred poslednje kolo,s tim sto bi protiv njih morali da jurimo -9 iz prvog meca,izgleda tesko sa ove pozicije ali nije nemoguce…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter