0
Košarka

REKORD KARIJERE: Kada je teško – Bogdanović! Navijači Sakramenta ponovo su se uverili u to (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.17 u 09:10

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović obeležio je još jedno veče u NBA ligi, pošto je odigrao svoju najbolju partiju od dolaska u redove Sakramento Kingsa.

Pre neki dan navijači Sakramenta napravili su anketu sa pitanjem: ‘Da li je Bogdan Bogdanović igrač za ključne poene u završnici’. Odgovor je bio 100 posto – da!

Srbin se potrudio da to vrlo brzo potvrdi na delu, te je preuzeo odgovornost i srušio Čikago Bulse u vrlo neizvesnoj završnici sa 107:106. Nije izostao ni njegov rekord karijere.

Bogdanović je ubacio 19 poena, šutirao 50 posto i za dva i za tri poena, imao četiri asistencije, tri skoka i jednu ukradenu loptu. Najviše ga navijači ‘kraljeva’ veličaju zbog nekoliko pogodaka u samom finišu utakmice kada se lomio meč.

Poslednji koš iz igre na tri minuta do kraja, trojka za plus četiri, nije bila dovoljna, pa je u poslednjem minutu napadao koš, dva puta išao na liniju penala i tim poenima je doneo ključno vođstvo za sedmu pobedu Sakramenta ove sezone.

Pored njega, odlično je odigrao Zek Rendolf, strelac 25 poena uz 13 skokova. U timu Čikaga Džerijan Grent je bio najbolji sa 17.

(Izvor: youtube / Real GD’s Latest Highlights)

Noćas se na terenu našao i Boban Marianović i učestvovao je u teškom porazu Detroit Pistonsa od Vašingtom Vizardsa u prestonici rezultatom 109:91.

Srpski centar je dobio tek šest minuta na parketu i za to vreme je postigao pet poena uz po jedan skok i ukradenu loptu.

Ponovo je najbolji u timu Detroita bio Andre Dramond sa 14 poena i čak 17 skokova.

NBA, rezultati:

Čikago – Sakramento 106:107
Orlando – Golden Stejt 112:133
Vašington – Detroit 109:91
Toronto – Indijana 120:115
Memfis – San Antonio 79:95
Majami – Šarlot 105:100
Oklahoma – Minesota 111:107
Juta – Nju Orleans 114:108

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter