1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN U ‘MORAČI’: Puno problema sa povredama, kako protiv Budućnosti?

Objavljeno: 01.12.17 u 11:48

U 10. kolu ABA j.t.d. lige košarkaši Partizana će u subotu od 19 časova igrati u podgoričkoj hali ‘Morača’ protiv lidera Budućnosti.

Dvonedeljnu pauzu u šampionatu, crno-beli su iskoristili za oporavak i pripremu za nove izazove koji ih očekuju u nastavku sezone. Pred nastavak sezone trener crno-belih Miroslav Nikolić poručuje:

– Apsolutni favorit na sutrašnjoj utakmici je Budućnost. Dobra su ekipa, jedna od najboljih u ligi, dobro igraju i zaslužuju sve pohvale za dosadašnji učinak u sezoni – počeo je Nikolić, a zatim još jednom istakao da mu nije bilo lako da radi sa ekipom tokom pauze zbog FIBA ‘prozora’.

– Mi smo tokom ove pauze imali dosta problema sa povredama, pa smo i trening prilagođavali tome a sutra ćemo se Budućnosti suprotstaviti mladošću i energijom koja mora da bude na najvišem nivou – istakao je Nikolić.

Krilo Partizana, Mihajlo Andrić, ističe da će od presudnog značaja biti održavanje ritma tokom svih 40 minuta.

– Budućnost igra odlično od početka sezone i nisu slučajno prvi na tabeli. Sa druge strane, mi smo pokazali igru u kojoj je bilo dosta oscilacija, ali smo pokazali i da smo u stanju da pariramo svima kada smo u naletu. Za tako nešto u ‘Morači’, moraćemo na sve načine da održimo dobar ritam tokom cele utakmice – rekao je Andrić.

Nakon ovog meča, crno-bele očekuje povratak u Beograd, a potom i novo putovanje jer je utakmica Evrokupa protiv Lijetuvos Ritasa na programu već u utorak, 5. decembra.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter