3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA POZIVA NA DUPLI PROGRAM U ARENI: Protiv zahuktale Baskonije neophodna nam je pomoć publike!

Objavljeno: 22.11.17 u 15:48

Trener košarkaša Crvene zvedze istakao je njegov tim mora da odigra na visokom nivou u oba pravca ukoliko misli da ostvari dobar rezultat protiv španskog tima, koji se nalazi u izvanrednoj formi. Pred košarkaški meč emitovaće se i prenos fudbalskog okršaja iz Belorusije.

Crveno-beli će sutra od 21 čas u areni dočekati ekipu Baskonije, koja je zabeležila tri pobede u poslenje četiri utakmice u Evroligi. Sa druge strane srpski šampion je na gostovanju u Zadru prekinuo niz od dve uzastopna poraza i protiv Baskijaca žele da nastave u tom ritmu, za šta će im prema rečima trenera Dušana Alimpijevića biti neophodna pomoć publike.

-Očekuje nas težak meč, uostalom takav je svaki u Evroligi. Ekipa Baskonije je u poslednjih nekoliko nedelja igrala izvanredno, a ogroman individualni kvalitet pojedinaca je stavljen u službu tima, što je donelo i rezultat. Očigledno da je promena trenera donela rezultat. Moramo da odigramo maksimalno dobro u oba pravca, imaćemo vremena da se osvežimo i pripremimo za ovu utakmicu u kojoj želimo i da odigramo dobro i da stignemo do pobede. Jasno je da nam je podrška navijača mnogo važna i da nam donosi mnogo u pokušaju da dođemo do novih bodova- rekao je Alimpijević.

Jedan od najiskunijih igrača u redovima Zvezde, Milko Bjelica, takođe apostrofira odlične igre Baskonije od promene trenera.

-Baskonija je posle lošeg starta izvršila neke izmene, tu prvenstveno mislim na promenu trenera. Ekipa je na tu promenu reagovala fenomenalno, nanizali su nekoliko vrednih pobeda u Evroligi i nacionalnom prvenstvu. Sada su za razliku od početka sezone, u izvanrednoj formi. Međutim, mi moramo da se usredsredimo na nas i našu igru – da podignemo kvalitet odbrane, da odigramo tečnije u napadu, i to je ključ uspeha. Pozivam navijače da dođu i pruže nam podršku, igramo izuzetno jako i teško takmičenje, i uz njihovo bodrenje sve je na parketu lakše- rekao je Bjelica, koji je jedan deo karijere proveo u Vitoriji.

Takođe iz košarkaškog kluba pozivaju navijače da pred evroligaški okršaj svog tima u areni isprate i fudbalski susret Crvene zvezde i BATE Borisova u okviru Lige Evrope, gde crveno-beli jure pobedu koja bi im obezbedila prolaz u narednu rundu.

Susret iz Minska na programu je od 19 časova, pa će zbog toga kapije arene biti otvorene već od 18:30, a uprava kluba je za navijače obezbedila i dva video bima preko kojih će se pratiti ovaj meč.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter