0
Košarka

FOTO: NBA

NBA: Jedan meč noćas i sjajan povratak Lejkersa protiv Bulsa (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.17 u 09:10

Uspeo je tim iz Los Anđelesa u svom ‘Stejpls centru’ da nadoknadi i minus od 19 razlika.

Los Anđeles Lejkersi su rezultatom 103:94 na svom parketu porazili Čikago Bulse.

Prva četvrtina je protekla u ravnopravnoj borbi u kojoj nijedan tim nije uspeo da se poenterski odlepi, ali ipak, od početka druge kreće nešto lošija igra domaćina. To su Bulsi koristili i nije im puno vremena trebalo da stignu do dvocifrene razlike, imali su je već sredinom druge četvrtine. Vođstvo Čikaga je raslo a Lejkersi u tim momentima nisu imali pravi odgovor.

Početkom druogog poluvremena su Bulsi stigli do najvećeg vođstva na utakmici, od 19 razlike, i sve je išlo ka tome da će ovo biti četvrti trijumf ekipe iz Čikaga u novoj sezoni. Ali je onda usledilo maestralno drugo poluvreme Lejkersa i Čikago koji je u potpunosti podbacio. Kada je reč samo o drugom poluvremenu, Lejkersi su taj period igre pobedili sa čak 61:38.

U završnici četvrte četvrtine su Lejkersi napravili seriju od 20:7 koja je rešila pitanje pobednika. Kajl Kuzma je bio najbolji sa 22 poena, dok je jedan manje postigao Kaldvel-Poup što se tima iz Los Anđelesa tiče. Na drugoj strani je sa 19 bio najbolji Denzel Valentajn.

NBA, REZULTATI:

Čikago Buls – Los Anđeles Lejkers 94:103


(Izvor: YouTube/CaCHooKaManTV)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter