1
Evroliga

MARTINEZ PRED ZVEZDU: Lepo je igrati u Beogradu, ali je i pritisak veliki

Objavljeno: 22.11.17 u 15:10

Trener ekipe Baskonije, Pedro Martinez, istakao je da njegov tim ne očekuje nimalo lak posao protiv Crvene zvezde u utakmici 9. kola Evrolige.

Španski stručnjak je pred ovaj susret rekao da je srpski tim miks vrlo iskusnih ali i mladih, talentovanih košarkaša, koji uvek sa posebnim žarom igraju pred svojom publikom.

-Moramo da nastavimo na isti način iako je ritam težak, naš pristup mora da bude isti. Biće lepa atmosfera za igranje, ali sa mnogo pritiska. To je tim sa igračima koji imaju veliko iskustvo, ali i mladim igračima koji posebno na svom terenu igraju sa mnogo agresije i energije- rekao je Martinez, od čijeg dolaska Baskijci igraju kao preporođeni, nakon jednog prilično lošeg starta.

-Tim je sada u redu, zato što pobede daju samopouzdanje i igrači se osećaju komfornije zbog ovih pobeda. Postoje stvari u odbrani koje bih voleo da popravimo, ali smo ofanzivno u odličnom momentu sa odličnim procentima- zaključio je trener španske ekipe.

Utakmica između Crvene zvezde i Baskonije na programu je u četvrtak od 21 čas u beogradskoj areni.

0
0

1 Komentara

  1. Pre je svako pričao da je atmosfera paklena za igranje a sada je fina… Zato i Zvezda stavlja po 30 tvitova pred svaki meč, zato što se brinu šta će i kako će. AJDE ZVEZDO DIŽI SE DOK JOŠ MOŽEŠ!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter