4
Košarka

KOMENTAR KOJI JE UZDRMAO REGION: Jusuf Nurkić ostavio poruku pred suđenje Ratku Mladiću (FOTO)

Objavljeno: 22.11.17 u 16:40

Mladi bosanski košarkaš je pred izricanje presude srpskom generalu na društvenoj mreži objavio post koji je izazvao mnoge burne reakcije.

Centar Portlanda je na svom „Fejsbuk“ profilu objavio komentar koji se tiče presude Ratku Mladiću, u kojem navodi da srpskog generala očekuje „grob“.

– Razočaranje je veliko, teško je podneti svu tu bol. Svet je godinama samo gledao našu patnju, često i okretao glavu, a ovoliko čekanje na suđenje i presudu još jedno je poniženje za žrtve. Kakva god presuda da bude, monstrum neće dobiti ono što zaslužuje… Ali, ne brini, čeka te kabur (grob) i suđenje kakvo zaslužuješ – napisao je Jusuf Nurkić.

Ovakva njegova poruka naišla je na mnoge reakcije, kako sa srpske tako i ba muslimanske strane, a ostaje pitanje da li je mladom košarkašu ovako nešto zaista bilo potrebno.

0
0

4 Komentara

  1. Pravi krivci su politicari a ne vojnici i narod koji je ginuo za svoja uverenja, krivi su oni koju zavadili te narode, da kazem TE zato sto su u tom ratu stradale vise strana, POLITICARI NA SUD, koje jos ziv od njih, a vojska je morala da slusa….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter