1
Košarka

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT PITANJE DANA: Da li je Đorđević mogao da pozove ovog momka?

Objavljeno: 21.11.17 u 10:30

Velika prašina se već mesecima diže oko FIBA prozora i kvalfikacija za Mundobasket, a najteže je bilo selektorima, među njima je i naš Aleksandar Đorđević.

Sale je doneo odluku, jedinu moguću, bio je sateran uza zid. Mečeve protiv Austrije i Gruzije igraće momci koji nastupaju u domaćim takmičenjima, FIBA Ligi šampiona i Evrokupu. Momaka iz Evrolige nema, naravno ni iz NBA takmičenja. Tu je Miroslav Raduljica iz Superlige Kine i kluba Đangsu Dragonsa, koji će preći hiljade i hiljade kilometara da bi obukao dres kojim se ponosi – SRBIJE!

Sada se postavlja pitanje da li je u reprezentaciju mogao da bude pozvan i Boban Marjanović? Gorostas koji je letos sa ‘orlovima’ osvojio srebro na Eurobasektu u Istanbulu. Naime, Bobinator jeste član NBA lige i Detroit Pistonsa, ali samo na papiru. Naš as ne dobija šansu, mečeve gleda sa tribina, te se postavlja pitanje da li su igrači sa takivm statusom mogli da se pojave u ‘prozorima’…

Izlazak na teren u kvalfikacijama sigurno bi prijao Bobiju, jer košarku ne igra redovno, pa bi možda mogao da skrene pažnju na sebe. Jeste da bi morao da pređe veliku kilometražu da bi stigao do Beograda, ali nije u ništa goroj situaciji od Miroslava Raduljice. Sad ostaje pitanje da li bi ga iz Detroita pustili?

Vaše mišljenje možete ostaviti u komentarima na portalu HotSporta…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter