2
AdmiralBet ABA Liga

PONAVLJA SE ISTA PRIČA: Navijači Zadra ne prestaju sa skandiranjem ‘ubij Srbina’! (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.17 u 18:46

Pitamo se samo dokle više i hoće li ovog puta biti neke reakcije, pošto Zadrani ponavljaju istu stvar kao i kada im je gost bio Partizan.

Kada je Partizan odneo pobedu iz dvorane ‘Krešimir Ćosić’ navijači Zadra su goste iz Beograda ‘častili’ nimalo prijatnim uvredama ‘ubij Srbina’, što je gromoglasno skandirala gotovo cela hala.

Tada nije bilo gotovo nikakve kazne za hrvatski tim, pa su oni ohrabreni time odlučili da nastave u istom stilu i večeras, kada u Zadru gostuje aktuelni šampion Jadrana i Srbije, ekipa Crvene zvezde.

Crveno-beli su tokom celog prvog poluvremena trpeli pogrdna skandiranja sa tribina, koja su se jasno mogla čuti u prenosu i to u nekoliko navrata.

Opet Zadrani, opet ista priča… Nadajmo se da makar reakcija nadležnih neće biti identična.

0
0

2 Komentara

  1. to se lepo napravi trener izvede ekipu sa terena pa ti viči kolko te volja i kad takve klubove izbace iz svih takmičenja a policija i država bude radila svoj posao neće se više tako skandirati.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja bih komentarisao prvo poluvreme-Zvezda bez ikakve ideje, nikad lošija i to protiv najlošijeg tima u Aba ligi. Vecina igrača totalno odsutni !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter