0
Košarka

NURKIĆ OTVORENO: Morao sam da odem zbog sportskog sektora Denvera

Objavljeno: 20.11.17 u 22:07

Mesecima nakon odlaska Jusufa Nurkića iz Denvera u Portland kao direktne posledice probijanja Nikole Jokića u startnu petorku Nagetsa, sadašnji centar Trejlblejzersa je otkrio šta se izdešavalo u to vreme.

– Verujem da možete da razvijate dva beka istovremeno. Ali dva centra? Nema šanse! Ne želim dramu poput one sa Kevinom Durentom. Nikada nisam bio „na istoj strani“ sa trenerom i sportskim sektorom. Došlo je do tačke kada sam morao da odem. Moja karijera je bila ugrožena, rekao je Nurkić za „Sports Ilustrejted“.

Iako je mnogo priča bilo o navodnim odlascima iza arene tokom susreta i rasprava sa saigračima, te propuštenim treninzima, Nurkić je dodao:

– Ljudi su pretpostavljali da imam problem sa stavom, izmišljali su priče da bih ispao loš momak. Kada sam pitao za trejd, glasine su postale još glasnije… Ali i normalno je da nisam srećan! Niko u toj situaciji ne bi trebalo da bude srećan. Trudio sam se i radio da bih igrao, a neko me je gurao dole, istakao je Nurkić.

– Ne znam odakle je to došlo, ali ne mogu da promenim mišljenje čitavog sveta. Pitajte bilo kog mog bivšeg saigrača i reći će vam da sam duhovit, radan i da nikada nisam imao problema sa bilo kojim od saigrača u životu. 

Za kraj, Nurkić je rekao da je ovo bila najbolja odluka:

– Bila nam je potrebna promena, i meni i klubu… Hvala Denveru jer su me pustili da odem gde sam želeo. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter