0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MOGUĆ RASKID SARADNJE: Bivši NBA košarkaš ne ispunjava očekivanja u Barsi (FOTO)

Objavljeno: 20.11.17 u 19:25

Katalonski tim nezadovoljan je nastupima svog ovosezonskog pojačanja, Fila Presija, pa se sve glasnije pominje moguć prekid saradnje.

Bivši plejmejker Bostona, Filadelfije i Finiksa, stigao je u Španiju kao veliko pojačanje ali je za sada vrlo malo pokazao. Kako sezona odmiče Persi uživa sve manje poverenja kod trenera Sita Alonsa, koji polako gubi strpljenje za njega.

Specjalizovani sajt „Sportando“ danas je preneo saznanja lista „Mundo Deportivo“, u kojima se navodi da su Katalonci vrlo nezadovoljni igrama Amerikanca. Budući da sve to prate promenljive partije Katalonaca, vrlo je moguće da u njigove redove uskoro dođe novo pojačanje na bekovskim pozicijama, koje bi podiglo kvalitet igre.

Od dolaska u Barselonu, dvadesetšestogodišnji Persi u španskom šampionatu prosečno beleži 5,3 poena i tri asistencije, za 14 minuta na parkeru, dok su u Evroligi ove brojke još skromnije, pa tako beleži svega 3,9, uz 2,4 asistancije i 1,6 skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter