0
Košarka

PANIKA U LOS ANĐELESU: Navijači Klipersa masovno pate za Milošem Teodosićem (FOTO)

Objavljeno: 19.11.17 u 10:12

Dugo ni u jednoj franšizi nije trajala ovolika ‘kuknjava’ za jednim igračem, i to ‘rukijem’ iz Srbije, plejmejkerom Milošem Teodosićem.

Novi poraz Los Anđeles Klipersa upalio je crveni alarm u ‘gradu anđela’, a navijači jasno stavljaju do znanja ko im najviše potreban kako bi se ponovo vratili na pobednički kolosek.

Sezona je otvorena sa 4-0, a skor Klipersa trenutno je 5-10. Šta je razlog? Jednostavno je – povredio se Miloš Teodosić.

Dok je srpski plejmejker dirigovao igrom tima Doka Riversa, i Blejk Grifin i Diandre Džordan su briljirali, saigrači šutirali u daleko većim procentima, a od njegove povrede stopala sve je krenulo nizbrdo.

Neki bi rekli, neozbiljan je tim koji se oslanja samo na jednog igrača, i to ‘rukija’ od 30 godina, ali to samo govori koliki je uticaj Tea na veliku franšizu kakva su Klipersi.

Pored njega, povrede vuku i Patrik Beverli i Danilo Galinari, pa navijači na društvenim mrežama masovno pate za ovom trojkom:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter