0
Košarka

IAKO JE ISPAO IZ STARTNE POSTAVE: Duh Nikole Jokića je ušao u Bogdana Bogdanovića! (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.17 u 09:10

Od srpskih košarkaša noćas je samo Bogdan Bogdanović bio na parketu i imao je veoma zapaženu rolu u dresu Sakramento Kingsa.

Nije Sakramento ponovo pobedio, još jedan poraz u nizu usledio je od Portland Trejl Blejzersa rezultatom 102:90, ali je nama važnije da je srpski reprezentativac još jednom odigrao veoma dobar meč za ‘kraljeve’, iako je noćas ispao iz startne postave.

Nije krenuo od početka, ali je dobio 27 minuta na parketu i za to vreme je bio deo mnogih napada svog tima, ubacio je 12 poena, iako ga nije služio šut jer je za dva imao 3/7, a za tri poena dva pogotka iz šest pokušaja.

Takođe, imao je i tri asistencije, od čega je jedna bila sa ‘znakom’ Nikole Jokića. U vaterpolo stilu, jednom rukom.

(Izvor: youtube / Zarychta Highlights)

Najbolji na meču bio je Si Džej Mekkalum sa 25 poena, dok je tri manje ubacio Demijan Lilard, a kada su njih dvojica raspoloženi čak i jačim timovima od Sakramenta je teško da trijumfuje.

Od ostalih utakmica izdvojio se meč između Filadelfije i Golden Stejta koji je obilovao velikim preokretom i pobedom ‘ratnika’, iako su domaći utakmicu otvorili furiozno i samo prvoj deonici postigli 47 poena, a primili ‘svega’ 28.

Ni druga deonica nije donela poboljšanje za Voriorse, ali jeste celo drugo poluvreme u kom su napokon zaigrali odbranu i potpuno zaustavili raspoložene 76-erse.

Stef Kari je ubacio 35, Kevin Durent 27, a u prvom poluvremenu strašne Bena Simonsa i Džoela Embida su zaustavili na ‘svega’ 23 i 21 poena, te je upravo tu recept pobede tima Stiva Kera rezultatom 124:116.

NBA, rezultati:

Šarlot – LA Klipers 102:87
Orlando – Juta 85:125
Filadelfija – Golden Stejt 116:124
Atlanta – Boston 99:110
Memfis – Hjuston 83:105
Dalas – Milvoki 111:79
Portland – Sakramento 102:90

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter