3
AdmiralBet ABA Liga

ZAHVALNICA: Samjuels se oprostio od Partizana (FOTO)

Objavljeno: 18.11.17 u 13:10

Samardo Samjuels žestoko je opleo po treneru Partizana Miroslvu Nikoliću posle čega je suspendovan, ipak centar nije prestao da šalje poruke preko instagrama.

Vreme je za razlaz. Tako se čini posle novog pisma koje je Jamajčanin napisao na svom Instagramu.On je prvo okačio sliku iz domovine uz komentar:

-Rani odmor – nema posla, nema problema. Sje*ana godina čoveče – napisao je Samjeuls, a onda je usledila nova poruka:

– Ja sam samo momak sa Jamajke. Sve sam video kao blagoslov… Hvala Partizanu što mi je omogućio da stanem na teren i da ga predstavljam. Stvari nisu ispale kao što je planirano, ali bez obzira na sve bilo je neverovatno učestvovati u tom derbiju Zvezde i Partizana. Pratiću moje momke. Instagram je društvena mreža i daje šansu idiotima da urade svoj posao… Za mene je to samo zabava i ljudi ne bi trebalo da obraćaju mnogo pažnje na to. Poštovanje za sve prave fanove – napisao je Samjuels.

Greh Jamajčanina nije samo rasprava sa trenerom Miroslavom Nikolićem, već i objava na društvenim mrežama da još uvek nije primio platu.

 

A post shared by Samardo Samuels (@warrior024) on

Rastanak je po svemu sudeći blizu…

0
0

3 Komentara

  1. postoje 3.4 opcije na centru za dolazak. zagorac ce tesko doci. partizan nudi 6000 evra mesecno, misko trazi 20.000 i tu je puklo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter