12
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LJUTITI MUTA NIKOLIĆ: Još jedan udar na Amerikance i najava novih pojačanja! (FOTO)

Objavljeno: 18.11.17 u 21:42

Navijači su okrivili Miroslava Nikolića kao krivca za večerašnji poraz od Olimpije, a on ju je prebacio na Amerikance u svom timu i one koji su iz njega ispali.

Partizan je večeras imao 24 ofanzivna skoka, a 53 ukupno i nije uspeo da pobedi. Vodio je cela 28 minuta, na poluvremenu imao dvocifrenu razliku, ali je opet dozvolio sebi da ispusti nemoguće i zato su posle meča usledile kritike na račun trenera.

Miroslav Nikolić još jednom je dobio povike ‘Muto odlazi‘, što je već učinio Samardo Samjuels i bez njih. Jamajčanin je danas otišao iz kluba, a prema rečima Nikolića, nikome se nije javio. A da li bi trebalo?

– Nije se javio. Ne treba ni da se javi – odgovorio je Nikolić, a zatim nastavio:

– Znate i sami njegovu karijeru. Problematičan igrač, u glavi. Drugo, nismo imali izbora, hteli smo bolje rezultate i u Evropi i u ABA ligi. A, takođe i nismo imali koga. Igrači koje sam hteo da dovedem su zauzeti. Jednostavno, nemaš koga. Lično, zbog tih problema uvek kad tražim stranca, tražim dobre momke, kao ovu dvojicu, Milera i Gosa. Tako i pitam skaute, koji mi kažu da li je neko problematičan – istakao je strateg crno-belih.

FOTO: STARSPORT

Međutim, ni Vilijams-Gos i Miler nisu prošli bez kritike od strane Nikolića, koji je posebno bio ljut na Gosa zbog loše organizovanog poslednjeg napada.

– Oni su slabo igrali večeras, ali nisam pogrešio kod njih. Retko kad promašim, a kad neće da sarađuje kao ovaj daš mu otkaz.

O poslednjem napadu…

– Ja sam na kraju nacrtao akciju i verovao sam u pobedu. Igrač koji ima loptu nikad ne može da reši, to ja verujem. Trebalo je da igramo ‘pik en pop’ na Novicu. On je hteo da reši i promašio je.

Ali nada nije izgubljena:

– Ja mislim da ćemo biti u četiri, mladi igrači treba da se razigravaju i da budemo u četiri. Imamo pauzu spremićemo se bolje, pa posle ćemo da vidimo da li ćemo dovoditi još neko pojačanje – rekao je Nikolić.

Čeka se dolazak Radeta Zagorca, a predsednik Ostoja Mijailović je nedavno najavio još dva, možda i tri pojačanja.

– Trebaju nam dva pojačanja. Imamo dosta neiskusnih igrača. Imaš neki zadatak da ih razigravaš, ali za veći rezultat nam trebaju još dva igrača – podvukao je Nikolić, ali nije istakao kada bi oni mogli da stignu u Humsku:

– Videćemo kada ćemo dovesti. Kada možemo, kada su slobodni. Imam neke pikove, biće to bolje ako dođu. Neću da pričam sada o tome – zaključio je Nikolić.

FOTO: STARSPORT
0
0

12 Komentara

  1. Ko vam je kriv oterali ste samuelsa.misleli da ce da se vrati moleci.da je on tu sigurno bi pobedili.sada ce da trazite igrace u sred sezone.imao je partizan i pre mlade igrace.i pobedivao je jace timove.

    0
    0
    Odgovori
  2. Oce li Cigansture da prestanu s ovim? Vucic je njihov, sviraju im nepostojece penale, daju crvene zbog prigovora i prave od Boaćija ,smrdljivog, nekog sveca!
    Budimo realni!

    0
    0
    Odgovori
  3. Imam jedan sjajan predlog. Zvezda i Partizan da se fuzionisu. Prvi trener da bude Muta, pomocnik Alempije. Sportski sektor da bude Todoric i Silobad, a predsednik Ostoja. Covic da pomaze i Ostoji i ovoj dvoijci jer se razume u sve. Zajednicko navijanje. Dakle, to bi bio klub koji je verno ogledalo nase zemlje. Puno ljubavi, tolerancije i iznad svega postenja i strucnosti…

    0
    0
    Odgovori
  4. TI IDEŠ ZADNJI ŠUT NA NOVICU KOJI JE PRODAO 30 NAPADA A DA NEKAŽEM ŠUTEVA ISPOD KOŠA KOLIKO IH JE PROMAŠOI ETO KOJI SII TI TRENER.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter