3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GROBARIMA PREKIPELO: Navijači crno-belih jasno etiketirali krivca za šokantan poraz od Olimpije! (FOTO)

Objavljeno: 18.11.17 u 21:23

Košarkaši Partizana su lošom igrom u drugom poluvremenu dozvolili rivalu da se vrati sa dvocifrene razlike i na kraju upiše pobedu u neizvesnoj završnici.

Odmah po završetku utakmice sa tribina dvorane „Aleksandar Nikolić“ mogli su se čuti povici „Muto odlazi“, a ništa blaži nisu bili ni navijači koji su od kuće pratili utakmicu sa Olimpijom.

Mnoge pristalice crno-belih su putem društvenih mreža izrazile nezadovoljstvo načinom na koji igra njihov tim, a kao glavnog krivca. većina njih je označila trenera Nikolića.

Evo nekih od komentara navijača Partizana:

 

0
0

3 Komentara

  1. Imam jedan sjajan predlog. Zvezda i Partizan da se fuzionisu. Prvi trener da bude Muta, pomocnik Alempije. Sportski sektor da bude Todoric i Silobad, a predsednik Ostoja. Covic da pomaze i Ostoji i ovoj dvoijci jer se razume u sve. Zajednicko navijanje. Dakle, to bi bio klub koji je verno ogledalo nase zemlje. Puno ljubavi, tolerancije i iznad svega postenja i strucnosti…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter