2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ RAZOČARAN: Ubili su nam samopouzdanje, ispromašivali smo se

Objavljeno: 15.11.17 u 23:18

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je CSKA iz Moskve večerašnjom agresivnom igrom u odbrani „ubila“ samopouzdanje njegovoj ekipi i izvinio se navijačima što su morali da gledaju, kako je naveo, ovako lošu Zvezdu.

– Ubili su naše samopouzdanje ogromnom agresivnošču u prvom poluvremenu. Igrali smo onoliko koliko smo mogli, koliko su nam dopustili. Imali smo više problema u napadu nego u odbrani, rekao je Alimpijević novinarima posle utakmice.

Zvezda je večeras u Beogradskoj areni izgubila sa 59:85 od moskovskog CSKA u sedmom kolu Evrolige.

– Imali smo preterani respekt prema CSKA, koji oni apsolutno zaslužuju, jer su jedan od glavnih favorita za ‘fajnal-for’. Mislim da je i to uticalo na naše samopouzdanje. Promašili smo 20 ‘trojki’, 10 slobodnih bacanja i 23 šuta za dva. Imali smo 18 ofanzivnih skokova, ali ni posle njih nismo mogli da realizujemo napade. Kada promašite sve to stižete do zaključka da nije protivnik za sve kriv, kazao je Alimpijević.

On je dodao da ekipa mora da izadje iz „loše serije“ onako kako je to uradila već nekoliko puta ove sezone.

Alimpijević je zahvalio navijačima što su „prepoznali težak momenat i što su pružili podršku“.

– Šut nam nije radio danas. Zahvalan sam im na podršci i imam potrebu da se izvinim što su morali da gledaju ovako lošu Zvezdu, rekao je Alimpijević.

0
0

2 Komentara

  1. Prvo pitanje:
    Da li je KKCZ državni klub???
    Ukoliko je odgovor DA, pitanje
    zašto se Čovic ponaša kao GAZDA????
    Ukoliko je odgovor NE, pitanje
    Kakve obaveze ima država prema privatnom klubu???
    Molim Vas ozbiljno da mi razjasnite?

    0
    0
    Odgovori
  2. Radicevic,Jankovic,Jovanovic,Dobric beskrvni ,bezvoljni. Promasaj, sto pre shvatite to bolje za klub. Nemaju pobednicki mentalitet.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter