1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MNOGI BI GA RADO OPET GLEDALI U PARTIZANU: Ljubimac Grobara pred otkazom u novom klubu!

Objavljeno: 13.11.17 u 18:58

Učestali porazi Sasarija na početku nove sezone naterali su rukovodstvo kluba na određene promene, a ceh će po svemu sudeći platiti bivši plejmejker crno-belih.

Vilijam Hečer ne pruža loše partije od prelaska u Dinamo iz Sasarija, naprotiv. Na četiri utakmice koliko je odigrao u dresu italijanskog kluba, Amerikanac je prosečno ubaciovao 11 poena uz 2,3 asistencije po meču, međutim rezultati kluba baš i nisu onakvi kakvi su očekivani.

Sasari je u sedam odigranih utakmica doživeo čak četiri poraza, što je nateralo trenera Federika Paskinija da podnese ostavku, međutim uprava kluba smatra da nije problem do njega već do igrača.

Prema navodima „Gazete delo Sport“ Dinamo sprema otkaze za pojedine igrače, a među prvima na udaru našao se Vil Hečer.

Prošlosezonski lider Partizana etiketiran je kao jedan od najodgovornijih za loše igre kluba i vrlo lako bi moglo da se dogodi da uskoro postane slobodan igrač.

Zbog popunjenosti na bekovski pozicijama teško je poverovati da bi iskusni šuter mogao da se vrati mežu crno-belo jato, ali svakako bi ga Grobari vrlo rado ponovo gledali u svom timu.

0
0

1 Komentara

  1. Ja ne bih, kada se setim prosle i pretprosle sezone, ne zelim nikog od stranaca iz tih sezona da vidim. Katastrofa mi je bilo sve. Ovo je neka druga prica, ove godine stranci su podredjeni kolektivu i ako preteraju u soliranju po nekad, pobede brisu sve. Ranijih godina, odigras polusezonu i odes, dok izadju iz povrede.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter