2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ PRED FMP: Antić ne igra, još par igrača pod upitnikom

Objavljeno: 11.11.17 u 16:20

Košarkaši Crvene zvezde mts doputovali su u subotu oko 13 časova u Beograd nakon utakmice 6. kola Evrolige protiv Unikahe, a već u nedelju od 17 sati očekuje ih meč 7. kola ABA lige sa FMP-om.

Vremena za analizu prethodnog, i pripremu narednog meča nema, trener Dušan Alimpijević neće moći da računa na Peru Antića, a odluku o nastupu još nekoliko igrača doneće pred sam početak utakmice:

Očekuje nas utakmica sa dobrom ekipom, koja je mlada, talentovana,i u koja u svojim redovima ima puno ptencijala. Sve to preneseno je i u dobre igre u ABA ligi. Odlično su vođeni od strane Filipa Čovća koji je najiskusniji i izvanredno igra i ovu sezonu. Većinu momaka znam odlično, ima i novih igrača koji su se odlično uklopili, novi trener Vlada Jovanović radi odličan posao i trebaće nam mnogo truda da dobijemo taj meč. Ovaj duel ćemo odigrati praktično bez treninga u zgusnutom kalendaru. Neću moći da računam na Peru Antića, a o nastupu još nekoliko igrača koji imaju sitne povrede, odlučiću na dan utakmice, rekao je Alimpijević.

Dejan Davidovac je u redove Crvene zvezde stigao iz FMP-a, koji je u odnosu na sastav koji je igrao finale KLS lige, izmenio sastav, ali tim je dobro otvrio ABA ligu:

Mlad sastav koji igra dobro, i koji na parketu vodi iskusan plejmejker Čović. U dobroj su formi, novi igrači su se brzo uklopili u sistem koji se gaji godinama, i moramo maksimalno da pristupimo ovom meču. Novi trener Vlada Jovanović forsira agresivnu igru, ali sve to ne menja našu želju da dođemo do odova kojim bi potvrdili pobedu u derbiju, u prethodnom kolu ABA, rekao je Davidovac.

Utakmica Crvena zvezda mts – FMP igra se u nedelju od 17 sati u dvorani „Alekandar Niklić“. Karte za meč prodaju se u poslovnicama Eventima, a i na dan meča na blagajnama dvorane.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter