1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ: Ne može više ovako! NEDOVIĆ: Profesionalac sam!

Objavljeno: 10.11.17 u 23:45

Crvena zvezda je poražena od Unikahe 79:65, a jedan od ‘dželata’ crveno-belih’ bio je njihovo dete Nemanja Nedović.

Srbin je ubacio 17 poena, ali je imao seriju od dvevet poena kada se Crvena zvezda približila na svega šest poena minusa.

– Bila je ovo veoma teška utakmica, na kraju smo uspeli da stignemo do pobede. Bilo je malih problema u trećoj četvrtini, ali smo uspeli da slavimo. Igrali smo protiv tima koji je teško pobediti, bitno je da idemo u pravom smeru. Uvek je specijalno igrati protiv bivšeg kluba. Ja sam profesionalac, u svakoj utakmici dajem maskimum i sada sam igrač Unikahe – rekao je Nemanja Nedović.

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević je poručio da je ovo bilo najlošije izdanje crveno-belih ove sezone i da ovako više ne može.

– Za mene je stvar jednostavna – Unikaha je igrala odličnu utakmicu i moj tim je odigrao možda i najlošiju utakmicu u Evroligi ove sezone. Unikaha je igrala agresivno, pritiskali su nas na osam metara od koša, a mi smo bili pasivni u napadu. Ovako više ne možemo da igramo – kratak je bio Alimpijević.

0
0

1 Komentara

  1. Alimpije boris se nekako i ti sam ne znas kako,guras ti pobedis….otkines derbi na inspiraciju,ali igru mi NEMAMO….NEMAMO………ni glavu ni rep….Prethodni godina smo znali sta da ocekujemo od Zvezde,a sad brate veze nemama kad ce i sta i kako odigrati,to nije ni od sjaja do ocaja….ovo je nekakav vid histerije…..Igra CZ se svodi na inspiracioni dan….,a to nije to….Postaje MUCNO…..tri decaka nisu za CZ.menjaj te to…..Covic bi bio sjajna zamena Rocestiju,a za tandem J.J. da ne pricam zgadili su mi kosarku,a i Radicevic…….muka mi je jer vise ne uzivam,a uzivao sam naadam se efikasnim reakcijam i brzom kraju ove agonije dok jos ima VR.Napred ZVEZDO….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter