0
AdmiralBet ABA Liga

ABA LIGA: Zadar nakon triler završnice slavio u ‘Draženovom domu’

Objavljeno: 10.11.17 u 22:20

Zadrani su u premijernom meču osmog kola regionalnog šampionata savladali Cibonu, rezultatom 80:78 i tako prekinuli niz od 21 uzastopnog poraza u prestonici.

Ekipa Aramisa Naglića su do pobede u „Draženovom domu“ stigli nakon vrlo uzbudljive završnice, iako su na tri minuta pre kraja imali prednost od 78:68.

Dalmatinci su u samom finišu dopustili domaćinu seriju od 10:0, pa se u poslednji minut ušlo sa egal rezultatom a odlučujuće poene je postigao Luka Božić na 17 sekindi pre kraja.

U poslednjem napadu Marko Tomas je najpre promašio šut za dva a zatim i za pobedu, a prosto je neverovatno kako Melvin Klivlend njegov promašaj nije pospremio u koš za produžetak.

Najefikasniji u redovima pobednika bio je  Preston Nouels sa 21 poenom dok je Džošua Bostik dodao tri manje, a dvocifren je bio i junak trijumfa Luka Božić koji jeubacio 14 poena.

Kod domaćina je Klivlend Melvin je ubacio 18 poena, sledio ga je Marko Tomas sa poenom manje, dok se Luka Žorić zaustavio na 14 poena.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter